Van Allusz

Ze schoot op hem, en je raad nooit wat er toen gebeurde!

Door mvdam op vrijdag 30 juni 2017 12:32 - Reacties (26)
Categorie: Algemeen, Views: 5.073

Hij ging dood..

In de categorie: Clickbait als klein experiment.

http://nos.nl/artikel/218...d-voor-youtube-stunt.html
19-jarige Amerikaanse schiet vriend dood voor YouTube-stunt

Er zijn wel vaker YouTube-stunts waarin dingen fout gaan, vaak aangekondigd in hoofdletters om meer views te verzamelen. Maar afgelopen maandag ging het in de Amerikaanse staat Minnesota echt goed fout.

YouTuber Monalisa Perez (19) en haar vriend Pedro Ruiz (22) wilden graag meer kijkers trekken voor hun kanaal en bedachten daarom een nieuwe stunt: een kogel tegenhouden met een boek.

Monalisa Perez @MonalisaPerez5
Me and Pedro are probably going to shoot one of the most dangerous videos ever😳😳 HIS idea not MINE🙈
00:00 - 27 Jun 2017
2.159 2.159 retweets 1.806 1.806 vind-ik-leuks


Om zijn vriendin, die zeven maanden zwanger is, te overtuigen liet Ruiz een ander boek zien waar al eens op was geschoten. Daar ging de kogel niet doorheen.

Vanaf ongeveer 30 centimeter schoot Perez met een Desert Eagle-pistool op haar vriend die een boek voor zijn borst hield. Om je een idee te geven wat voor wapen dat is:

.50 Desert Eagle
Tegen hun verwachting in stopte het boek de kogel niet en overleed Pedro ter plekke. Hun dochter van 3 was getuige van de stunt.

Monalisa wordt nu beschuldigd van doodslag en kan een gevangenisstraf tot maximaal 10 jaar krijgen.
Hoe stom moet je nou zijn om dit te proberen? Survival of the fittest? En nee, ik wil hier niks mee bereiken. Ik ben gewoon nieuwschierig naar de reacties :)

Fiber Nederland

Door mvdam op donderdag 13 oktober 2016 08:21 - Reacties (21)
Categorie: Algemeen, Views: 4.831

http://i.imgur.com/ugxnNsy.png

Wat is er nu beter als uiting van onvrede over een bedrijf dan er een fijne blog over schrijven, je ervaringen delen met de wereld, en dan wordt er misschien ergens iemand wel wakker. Of de potentiŽle klanten, of het bedrijf.

Het verhaal begint ongeveer 2,5 jaar geleden, glasvezel komt beschikbaar bij ons huis in Apeldoorn, en de zoektocht naar een geschikte leverancier begint. Destijds was een 500mbit lijn via de gebruikelijke leveranciers onbetaalbaar, of gewoon niet leverbaar, en al vrij vlot kwam ik uit op Fiber.

Betaalbaar, redelijk prima reviews. Leek een prima club. Ook was er een leuk introductieaanbod, waardoor ik enkele maanden korting kreeg. …ťn en ander werd keurig geregeld, aangesloten, enzovoort.

Fastforward Ī een jaar, de service werd merkbaar iets minder, zo nu en dan snachts geen internet, niet genoeg om over te bellen, zelfs niet genoeg om voor over te stappen. Immers wat maakt het nu uit of er snachts even geen internet is..

Fastforward naar 3 maanden geleden. Er komt een brief van fiber, binnenkort zijn er werkzaamheden, waardoor we een nachtje geen internet hebben. Geen probleem, dat gebeurt wel eens vaker. Inmiddels hebben we ook al een paar dagen geen TV. Ach, dat zal met het onderhoud wel opgelost worden... toch?

Fout gedacht. Ruim 2 maanden later werkt de TV nog niet. Fiber geeft niet thuis, ook niet na herhaaldelijk contact. Restitutie kan pas als ze de storing hebben opgelost, maar daar heb ik na 2 maanden erg weinig hoop op.

Inmiddels is de opzegging geregeld, en enkele dagen later komt de "grote" storing. 48 uur geen internet, telefonie, niks. Communiceren kan blijkbaar ook niet. Thuis ontstaat het idee dat Fiber Nederland misschien wel failliet is. Want, zo moeilijk kan een kleine statusupdate niet zijn toch? Zelfs tweakers kreeg geen contact met ze.

Op moment van schrijven staat de "doe-het-zelf" doos van KPN al in de gang, en tellen we de dagen af, tot we eindelijk van dit bedrijf verlost zijn, of nouja, verlost, dan gaan we nog wel ruziemaken over de verschillende storingen waar ik gewoon crediteringen voor wil zien..

Dus, in mijn nederige mening: Fiber Nederland: Blijf er ver vandaan. Misschien zijn er wel mensen die een fantastische ervaring hebben met Fiber Nederland. Maar gezien de gemiddelde tendens die ik zo teruglees ook op het forum is het hopelijk een provider die uit gaat sterven.

Telco's net als soort van vroeger...

Door mvdam op vrijdag 2 oktober 2015 08:57 - Reacties (12)
Categorie: Algemeen, Views: 3.281

Al enige weken speel ik met het idee in mijn hoofd om hier eens een blogje over te maken, want het kan toch niet zo zijn dat ik de enige ben die hier zo over denkt..

Omdat mijn abonnement weer aan een verlenging toe is ben ik enige weken geleden op zoek gegaan naar wat voor mij een haalbare manier is van goedkoop mobiel internetten. Maar de manier waarop ik dat wil lijkt gewoonweg niet te worden aangeboden..

Wat zoek ik?

Ik wil een provider, waar ik gewoon MB's of GB's kan kopen, en deze op mijn eigen tempo kan opmaken. Dus waar geen verstrijkingsdatum aan vast zit. Ik heb momenteel een abonnement waar ik 12GB data heb, elke maand weer. Hier betaal ik dan ook goed voor. Maar eigenlijk kom ik de meeste maanden met 2GB ook wel toe. De overige 10GB is enkel voor de maanden dat ik het echt nodig heb eigenlijk...

Maar waarom kan ik dan niet gewoon 3GB kopen elke maand, en wat ik overhoud meenemen? T-mobile doet nog wel zo iets met zijn mobiele minuten momenteel volgens mij. Maar nergens is er een provider te vinden die zijn MB's minimaal 2 a 3 maanden geldig laat zijn..

Tuurlijk snap ik dat dit allemaal te maken heeft met het verdienmodel van een Telco.. Vergelijkbaar zou zijn als ik elke maand 10L benzine zou kopen voor mijn auto, maar als ik er maar 4 verbruik dan mag ik de overige 6 niet meer gebruiken..

Je zou haast gaan overwegen om je eigen MVNO op te gaan zetten...

Windows Phone 7 Froyo?

Door mvdam op woensdag 10 november 2010 12:03 - Reacties (26)
Categorie: Algemeen, Views: 5.053

Ik las net onderstaand "artikel" op spitsnieuws, van katy perry die optreedt bij de Windows Phone 7 Launch Party.

http://www.spitsnieuws.nl..._schnabbelt_bij_wind.html

Moeten jullie even goed kijken of die "gebakjes" op dr jurkje jullie doen denken aan een bepaalde update voor android?

http://tweakers.net/ext/f/C8tPhrf6P0kWyTdYeoAichjD/full.jpg

http://tweakers.net/ext/f/jWGekehAjvS0Vu200Pm9bHIK/full.jpg

http://tweakers.net/ext/f/TNi3L2MNi6yuf1jteBQ8JDGT/full.jpg

http://tweakers.net/ext/f/CuKh9TU1mZchfglzyrYoXZDr/full.jpg

http://tweakers.net/ext/f/MbQ5tLwplCAN3k6QFniK6lEa/full.jpg